View Single Post
Old 04-09-2012, 11:53 PM   #13
Khan
Moderator

Khan's Avatar

Default Re: Najbolji video konverter

Quote:
Originally Posted by Kooole View Post
Ne razumijem di je takav problem u reencodingu?
Zar zaista nemate pola sata vremena u zivotu za pripremu projekta?

Em komp lakse radi, em nema problema sa syncom, em si nastimas format i velicinu koju trebas...ne kuzim, di je problem?
Ja se sa tobom u potpunosti slazem i tako oduvek i radim. Smislim sta cu sve koristiti u projektu, nadjem, izrendam uniformno i tek onda otvorim projekat i radim k'o covek. Za to, vremena imam na pretek.
Za komponovanje, aranziranje, pretrazivanje najboljeg SFX-a, svakog zvuka, besomucno mixanje, sinc, post, ..... Za sve to imam i vremena i volje za sta realno, nisam placen, nego volim na taj nacin da radim, tako sam si definisao profesionalizam, a i nekako ne volim da me bude sramota.

Problem koji nas je i doveo do ove teme nastupa u odnosu sa vrlo neprofesionalnim ili neukim kolegama, sad konkretno spominjemo video ekipu vs. audio.

Ako neko od mene ocekuje sve ono gore navedeno, uredu, to mi je posao kako sam ga sam reklamirao.

Ali zaista ne vidim zasto i sa kojim pravom bi to podrazumevalo da uopste imam Premiere instaliran, da znam video montazu i da treba greske iz njegovog posla i profesije da ispravljam?

Onda to nije daleko od toga da, kad smo vec dotle stigli, uzmem kameru i ponovo sve snimim sam, posto ni blenda i kadriranje nisu bili bas najbolji, a i devojka s kioska ima lepsi osmeh od one u filmu, samo da joj sa malo korektora i tecnog pudera zamaskiram akne?!...a kafu cu sam da si napravim...

Jednostavno ne valja da 'svi rade sve', mnogo se spusta nivo, a kod nas je to vrlo cest slucaj, na zalost. A kako da ne radis sve, kad svako malo umesto profesionalizma naidjes na necijeg sestrica koji 'mnogo voli to da radi' pa ga zaposlili.

Kuzis stari, nije problem u encodingu! Bok,
p.s. izvinjavam se za preterane izlive strasti, ali si me pogodio u zivac...
Khan is offline   Reply With Quote