View Single Post
Old 27-08-2012, 12:38 AM   #9
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Zidni nosaci monitora

dragi ljudi ja se izvinjavam sto sam pokrenuo pitanje, pa sam naso soluciju i zaboravio da napisem, i evo sad se setih...

nasao sam ovde (da ne kacim slike) nosac za dva monitora, nekako posle duzeg trazenja i uporedjivanja ovaj je po meni best buy... doduse cena je tada bila 5300 din sad je dosta skuplje...(ali moram da pohvalim firmu koja je primila moju e-narudzbenicu u nedelju uvece a u ponedeljak u 7h su me zvali da potvrde i odma poslali, stiglo aksom sutra ujutru i nisam placao troskove!... stvarno majku mu kupovina iz fotelje...)

meni se svideo bas ovaj jer iako je dole drzac po defoltu namenjen za sto, moze da se skine onaj sraf-deo i da se usrafi u zid... ja sam uzeo bogami 10ke srafove i samoguzvajuce tiplove iako me je savetovao majstor da uzmem i manje al sto je sigurno sigurno je i kad sam lepo prisrafio to, ljudi to drzi mogu vola da obesim cak sta vise sipka moze i da se skrati kablovi prolaze kroz nju, itd kako vec odgovara, monitori se okrecu kako god ti padne na pamet, meni je resilo muku, mogu da priblizim i udaljim po potrebi, obezbedio sam mesto na desku i to je to...
BlasterMaster is offline   Reply With Quote