Quote:
Originally Posted by Khan
Prvo hvala na prakticnom pogledu,
|
Nema na cemu
Quote:
Simetrija me ubija, ne spominji, ali nema resenja, pa gledam da 'ignorisem' taj deo...(manje-vise, najvazniji!)
|
pa ne znam sta je ona supljina iza "vocal booth", ako je iza tvoje, mozda se da porusiti i spraviti... samo nagadjam
Quote:
Kada govoris o sredjivanju ispod 100Hz, to se odnosi na ugaone bass-trapove, ako pratim dobro?
|
Pa... krupan korak je i ozbiljno tretiranje plafona... koje si vec predlozio... sve ostalo je samo dobitak, jer preterati ne mozes u maloj sobi, pogotovo ako ih sve zavrsis sa povrsinom koja je binarni difuzor.
Quote:
Da li mislis da je bolje da ih direktno okacim na grede, ili da budu fizicki odvojeni paneli?
|
Kaci na grede, sta smeta? Lakse je zabosti sraf u drvo nego tiplovati u zid.
Quote:
Sad cu da se bacim na citanje...
Moram uskoro da 'presvucem' plafon bez obzira na sve, pa sam razmisljao unapred, o mogucnosti zakrivljenja, naravno, kao sto kazes, u kontekstu tretiranja zadnjeg zida. Ako mislis da je 'oblak' bolja opcija, moracu odmah o njemu da razmisljam.
|
Ako si mislio na nesto kao Armstrong plafon ili sta... on ce biti reflektivan ali ne difuzan... sto licno mislim da je los pristup... mada bi kroz one rupicaste ploce od Knaufa to radilo kao apsorber... jedino bi refleksije bile losije nego sa MLS difuzorom.
Svaki tretman plafona je nesto kao oblak... ne vidim sta sam izmenio u tvom planu, pa ako nesto nisam dobro shvatio, pokusaj da mi objasnis dodatno.