Re: Audient ASP 008
Hvala puno na odgovorima.008-icu ne bih uzimao u kompletu sa konvertorima pa mi je ok sto nema WC.Inace,vidim da nisam bas najjasnije postavio pitanje iako sam dobio korisne odgovore,pa zato jos malo da pojasnim sta me konkretno zanima.Na trenutak sam stekao utisak citajuci svuda razne komentare o ovoj spravi da ona bez obzira na cenovni rang pri usnimavanju bubnja moze da bude nekome "po ukusu" isto toliko kao i neki hi-end preampi???.......desavalo se i ranije da jeftiniji preampi lepse lezu sa snimanje nekih stvari pa mi je ta prica stoga i zanimljiva.Tako da,nemam polemiku dali da u datom cenovnom rangu kupim Audient ili nesto drugo,recimo da kesh nije problem.....vec imam polemiku dali da kupujem jos hi-end preampa ili je vec sam Audient kada je u pitanju snimanje bubnja hi-end?.Naravno da su ukusi tu bitan faktor ali eto....to me i zanima....sta biste pre stavili na tomove,Audient ili MCI npm.???....nailazio sam na odgovore "Audient",pa me to i nateralo da ga uzmem u obzir.Jel u pitanju neka zvaka ili stvarno tako dobro radi na bubnju???
|