Quote:
Originally Posted by Danilo S
Kako je tebi ova rasprava potpuno besmislena, nemoj učestvovati u njoj. TAČKA.
?ao mi je ?to sam te iznervirao, nisam imao namjeru. Komentar nije upućen nikome lično.
Search opciju poznajem. Tema ima, diskusija ima ali ponoviću: malo je ko i?ta ustvari rekao o ovome. Za?to razlike postoje, kako funkcioni?u ti algoritimi koji ih prave, da li isto "rade" vst-vi u različitim softwerima i sl. Meni je to zanimljivo. Mo?e proći 5, 10 godina, cijeli ?ivot, ali ja bih volio sada da raspravljam o tome s nekim ko zaista zna ne?to o tome i to na na?em jeziku, s na?im ljudima.
|
Niko nije rekao da si nekome uputio licno, nego si pogresno razumeo ono sto sam napisao.
Da stvarno zelis da naucis onda bi do sada shvatio da je ova tema koju si zapoceo beskrajna i totalno beskorisna jer nema ni poceta ni kraj - ni da ni ne- ni valja ni ne valja.... dakle vrtis se u krug. A ako stvarno koristis search funkciju kako onda nisi nasao odgovore na pitanja??? Stoga ako hoces da naucis nesto preskoci ovu temu na ovom forumu i pitaj nesto drugo, a ako te bas toliko zanima ta tema onda brate mili pravac na google i udri, jer na nasem jeziku neces naci dovoljno duboko beskorisne rasprave na tu temu. Ako te zanima digitalizacija i njeni principi i algoritmi e to je nesto sasvim drugo ali si onda pogresno postavio pitanje.
Mene je iznervirao lenj stav koji imaju mnogi novopridosli na ovom forumu koji postoji skoro 10 godina, i na kojem je za te godine akumulirano ogromno znanje u vidu stotine hiljada postova....ja to vidim kao nepostovanje ljudi profesionalaca (od kojih novopreceni ocekuju odgovore kao da se to nesto podrazumeva) na ovom forumu koji svoje (skupo) slobodno vreme ne mogu da trace prezvakavajuci jedno te isto baljezganje...TACKA !