View Single Post
Old 25-08-2012, 11:42 AM   #29
Danilo S
Member

Danilo S's Avatar

Default Re: DAW: Razlike u kvaliteti zvuka

Quote:
Originally Posted by Moritz View Post
Dok ne prodje puno vode Dunavom nema znanja .
Da prevedem : dok vam ne prodje kroz ruke ( odnosi se na nove narastaje) barem 10.000e opreme koju ste kupili ( zaradili od ovog posla) ili pozajmili i vezbali se na njoj nema nauke tj. necete znati koliko je rasprava ZVUK DAW-a potpuno besmislena. Nekome ce trebati 10 godina a nekome 5 ....a nekome ni ceo zivot.

Kao sto je pomenuo DaBear - dok ceo lanac nije High End i prostor uradjen kako Bog zapoveda POTPUNO JE TRACENJE ENERGIJE I VREMENA PRICATI O ZVUKU DAW-a jer su RAZLIKE ( ako i postoje) MINIMALNE!
Drugo POSTOJI JEDNA VRLO NAPREDNA FUNKCIJA FORUMA ZVANA SEARCH

I zato dragi Danilo S ovakav komentar sa tvoje strane "Ja sam očekivao da će se u temi naći stručni argumenti iz domena digitalne obrade zvuka tj da će diskusija biti na mnogo višem nivou nego je sada. Pokazalo se da su očekivanja bila previsoka. Izuzetak je Bockiev post. Takođe, ima totalno bezpotrebnih i nekonstruktivnih komentara. Ako nemaš šta za reći, radije ćuti." meni jako ide na nerve .

Ako imas drugih pitanja, pre nego sto ih postavis pretrazi forum jer je sansa da ces naci thread o toj temi 95% a ako nema kojim slucajem onda raspali po nama sa pitanjima.
Ovo ne vazi samo za tebe vec za sve pocetnike nove stanare Rumskog.
Kako je tebi ova rasprava potpuno besmislena, nemoj učestvovati u njoj. TAČKA.

Žao mi je što sam te iznervirao, nisam imao namjeru. Komentar nije upućen nikome lično.

Search opciju poznajem. Tema ima, diskusija ima ali ponoviću: malo je ko išta ustvari rekao o ovome. Zašto razlike postoje, kako funkcionišu ti algoritimi koji ih prave, da li isto "rade" vst-vi u različitim softwerima i sl. Meni je to zanimljivo. Može proći 5, 10 godina, cijeli život, ali ja bih volio sada da raspravljam o tome s nekim ko zaista zna nešto o tome i to na našem jeziku, s našim ljudima.

Last edited by Danilo S; 25-08-2012 at 11:47 AM.
Danilo S is offline   Reply With Quote