View Single Post
Old 25-08-2012, 11:32 AM   #3
Anthony
Member

Anthony's Avatar

Default Re: Monitor kontroleri

Quote:
Originally Posted by Big Bockie View Post
Pa, jedva si "navukao" pare za monitore, a sad treba jo? toliko da "spi?i?" na kontrolu!!?!?

Fast Track Pro je popularna karta, ne?e? imati problema da je proda? i kupi? drugu, kvalitetniju karticu (koja isto ima monitor kontrolu) . (pogledaj oglase ovde, ima i RME za pribli?ne pare , ?to je zaista velika razlika u kvalitetu output zvuka!!!)

Monitor kontrolu mo?e? kupiti, oba ure?aja koja si naveo su odli?na, ali mislim - krajnje nepotrebna za tvoj "set up", osim ako ba? voli? da "pod rukom" ima? potenciometar pa eto...

Postoje daleko jeftinija analogna re?enja za kontrolu, poput TC level pilot, ili SM Pro M-patch (manji ili ve?i)...
uletio mi je bolesno dobro placen posao,nemorate vi brinuti za to...neznam ako ste razumijeli iz mojih prija?njih tema,dosta mi je bitno da brzo radim i da kvalitetno radim a pod tim mislim da mi je potrebno ne?to da mi nahrani beyerdynamic 990 pro,zato i ciljam na ovaj spl 2control...fast track pro je prakticki prodan,samo da se odlucim sta cu od ovog uzet i za nekih 15-dana mi sjeda novac i bit cu u mogucnosti uzet ne?to od ovoga...zato i pitam...zna?i bitno mi je da je dobar headphone amp i da je monitor preamp ?to transparentniji i ?i??i...