View Single Post
Old 24-08-2012, 02:21 PM   #56
Anthony
Member

Anthony's Avatar

Default Re: Studijski monitori do najvi?e 400?

Quote:
Originally Posted by BlasterMaster View Post
pa svaka audio kartica ima svoje konvertore i u tom slucaju je manje vise koliko para toliko muzike. normalno je da se "bolje cuje" nesto sa kartice lupam apogee ensemble ili prism orpheusa od 3,5-4 K eura nego sa maudia fast trak... u tom domenu se pored kvaliteta preampa kartice i proizvodjaci "tuku" da bi privukli kupce... stoga poboljsanje zvuka dolazi poboljsanjem audio interfejsa tj kupovinom nove kartice. nadam se da se razumemo. problem akustike i refleksija ako se vec resis raditi, bolje otvori novu temu, i ja sam siguran da ce ti ovde kompetentni clanovi pomoci na pravi nacin...ako imas zivaca za taj poduhvat ... a sto se tice tih spuzvi, sundjera, kako god, po meni mislim da je to bacanje para, ako im je osnovna funkcija da sprece prenos zvuka na sto koji kasnije radi kao novi akusticni izvor to bi moralo biti od jako poroznog materijala velike mekoce... a kad bi vec bili toliko meki, monitori od 10-15 kila sigurno ne bi stajali na njima... mozda i imaju ucinak ali to je 5 posto moooozda... bolje uradi stalkove i kraj price
u vecini tih kucnih studija sam vidio te spu?ve ispod monitora,ba? sad dok mi monitori sviraju osjecam kako mi vibrira stol,definitivno se toga zelim rijesit,ali nikako necu ic na soluciju sa stalcima jer ih nemam gdje stavit tako da moram izmislit ne?to drugo...