Re: Prva tv otkazala gostovanje bendu the prodigy(zamisli?!)
Disko, brate slatki, da se razumemo:
The Prodigy je po mom skromnom mišljenju jedna od referentnih tačaka u (kant)autorskoj pop muzici. Ono - Chuck Berry, Bob Dylan, The Beatles, The Clash, The Prodigy... taj rad. Jebiga, 60-te imaju dva predstavnika, bila bogata berba... A Ivan Ivanović je (opet po mom skromnom mišljenju) picopevac koji pokušava da glumi šmekera i mangupa. Šta da kažem o tebi? Da sam ja Prodidži zvao bih te da dosnimiš gitare na pesmi koju sam izabereš, jel' može tako?
Ali šta sam zapravo ono hteo...? E, da! Pogledaj stvari ovako: fanovima benda (poput tebe) će to otkazivanje samo učvrstiti veru u njih kao jebače keve, ljude sa stavom kojima je više stalo do sopstvenog integriteta nego do promocije po svaku cenu, sve tako redom. Fanovi Ivana Ivanovića će da ga kuju u zvezde što je pak on nepopustljiv u odnosu na razmažene svetske zvezde i što nikome ne da da ga zajebava, trt-mrt. Kad sve sabereš, svima dobro i svi ućarili. I bend će verovatno da plati penale zato što je prekršio ugovor (pošto su ipak profesionalci).
Samo da te pitam: a što se ti onda sekiraš?
Pozdrav,
Vasa
Last edited by awacs; 24-08-2012 at 01:24 PM.
Reason: slova
|