Quote:
Originally Posted by saleni
Ljudi hvala vam na odgovorima,iskreno i meni je malo cudno da je taj gramofon toliko zeznut za podesavanje,kaze kostalo bi te 20-30 eura da ga nastelujem komplikovano je dosta,meni nije do menjanja gramofona ako to ne moram,jedina stvar mi je bitna da to podesim kako treba i ne ostetim ploce prilikom slusanja,videcu ovde u nisu ima jedna radnja koja prodaje samo ploce pa cu se raspitati kod ovih vlasnika oni su audiofili pa mi mozda mogu pomoci,sto da pucam pare kad eto kazete mi da nije tako los ni ovaj"poljak" nisam nesto opterecen previse samo uzivam u zvuku sa ploce...ne znam ni sam sta da radim a tek ulazim u ovu pricu imam 23.godine i nisam previse iskusan a necu ni da me neko prevari tako da je svaki savet dobrodoso 
|
Vidi ovako:
1. Hitachi bi te koliko kapiram koštao 75€ (ako je to ovaj oglas:
http://www.kupujemprodajem.com/Hitachi-HT-66S-2085757-oglas.htm). Možda bi mogao da spustiš cenu, ali opet treba da ga nekako preneseš od Beograda do Niša, a i to nešto košta.
2. Isti taj Hitachi je takođe star, pa i za njega važi
ista bojazan koju si izneo na početku teme: "
posto je gramofon star bojim se da je igla istrosena i da ce mi ostetiti ploce a to najmanje zelim". Pošto prodavac na kupujemprodajem.com ne pominje kad je menjao iglu, a ni da li je ikada menjao prenosni kaiš (belt).
E sad, saberi 1 i 2 i
vratićeš se na sam početak sopstvene dileme, a imaćeš 75€ manje u džepu. I svakako ćeš posle transporta morati da "došteluješ" gramofon, makar onako kako su Sava i Bogi već napisali.
U međuvremenu možeš da uradiš to što si već napisao - da zamoliš prodavce iz prodavnice ploča da ti srede tu Unitru, častiš ih, uštediš nešto novca i svima dobro.
Pozdrav,
Vasa