Quote:
Originally Posted by Khan
Ukratko, ako je hardware ispravan, svezi driveri, pristojan interface, uradjeno malo bazicne DAW optimizacije, ( ovde) aktiviraj sledece opcije:
'Use system timestamp'
"Plugin dellay compensation"
Trebalo bi da resi problem.
Zasto, nasiroko pogledaj http://www.soundonsound.com/sos/dec0...etech_1207.htm, vrlo lepo napisano i objasnjeno!
P.S. poslednji kompjuter na kome je MIDI clock radio savrseno zvao se Atari ST... od tad, to bas i ne ide uvek glatko...
P.S. No.2 Ako ti jos neko kaze da promenis M.B. zbog MIDIja, kazi mu da ... ma nema veze. 
|
ma sve sto mi ti kazes vec sam probao 1000 puta.
izgleda da daw-ovi imaju taj bug na nekim masinama pogotovo novim i7.prije na pentiumu mi je sve bilo ok.na steinbergovom forumu ljudi non stop prijavljuju taj bug sa uranjenim midijem i nitko ih ne ......
Recimo probao sam ableton i u njemu sve stima.sada mi i ovaj novi samlitude radi uredu izgleda.(zasad)midi je tight i u tempu kako odsviram jel.u cubaseu odviram jedno a svira sasvim nesto drugo.onda moram sve kvantizirat a to nema smisla.u biosu sam iskljucio svo auto overclockanje i downclockanje procesora i sve ove .... sto i7 donosi po defaultu..izgleda da zato samplitude sad stima.(zasad).a steinberg nikako.