Quote:
i posto sam pretpostavio da decko koji je poceo temu hoce da radi studio u PODRUMU,imacu kasnije stosta o tome da mu napisem....a imamo ovde i neke ljude koji sa podrumskim sredjivanjima imaju podosta iskustva pa ce se i oni raspisati pretpostavljam....tako da beboplu...imaces raznih argumenata ovde na uvid....pa sam odlucuj i zakljucuj na kraju.Pozzzzz
|
Naravno jer meni je to i cilj jer uvijek je 5 glava pametnije od jedne. Sve u svemu samo zdravom diskusijom se moze doci do novih saznanja i mozda i nekih nevih nacina i stvari kako i sto napraviti.
To mi ej i cilj i svrha jer ne tvrdim da sam ja neki "akusticar" koji kuzi sve, naprotiv ja cu radje tvrditi da kuzim ponesto ali sam spreman i otvoren za ucenje.
Do sada sam podosta ovdje saznao i naucio i neka svoja stajalista potvrdio ili unistio i zbog toga mi je drago.
Nadam se sto vise konkretnih savjeta ovdje i ja cu ih ukoliko po mojim razmisljanjima imaju smisla i isplativosti u krajnjem rezultatu i primjeniti.
A to da se dobar miks moze napraviti u spvacoj sobi to smo vec odavno apsolvirali. Ja sad da krenem pricati kako sam i na sto snimao i miksao kad sam pocinjao prije skoro 20 godina ljudi bi umirali od smijeha. No poanta je da je to sluzilo svrsi u tom momentu. Tako sam se ucio , razvijao i napredovao i mislim da me je to vise izgradilo engo da sm odmah imao savrsene uvjete od 100m2, SSL pult, razne kompresore, EQ-e i ne znam sto vec sve ne.
No to je sad vec pisanje za temu koja bi se zvala "Na koji nacin ste snimali i miksali kad ste pocinjali"