Quote:
Originally Posted by awacs
Čuj, dogod ne imenuješ studio koji pominješ tvoja izjava ne može da se nazove "činjenicom" nego "tlapnjom, naklapanjem, čaršijskom pričom"... kako god.
|
Dokle god je ono sto sam rekao 100% tacno i potkrepivo dokazima,to ti je cika Vaso "cinjenica"...nije "cinjenica" kada uspem tebi licno i personalno nesto da dokazem i objasnim.Pricamo o akustici na ovoj temi,takodje ima dosta tema u zivotu gde se naklapa i prepricavaju se carsiske price, pa zato ne rekoh ime studija....da se ova tema ne bi pretvorila u to....nadam se da nisi razocaran zbog toga....
Quote:
Da ne pominjem "profitabilnost" vs. "acoustic design"  Kakve veze imaju te dve stvari, aman?
|
A sto bih ja to sada tebi objasnjavao kada vec do sada nisi shvatio?....i sto ne pitas svoje prijatelje koji dok musterijama uzimaju preterane pare za akusticki tretman tvrde da to itekako ima veze jedno sa drugim?
Quote:
Obaška, "oštar zvuk" je potpuno besmislena izjava ukoliko se ne zna da li je zvuk "oštar" u Control Room-u ili u krajnjem rezultatu...
|
Pa citas valjda da pricamo o akustici....sad....ti probaj dalje sam da dokucis......
Quote:
Završio si vlastiti studio po sopstvenim nacrtima, radi u njemu u zdravlju i veselju. Kad se desi da snimiš i smiksaš nešto čime si zadovoljan pošalji nam da čujemo. U međuvremenu nas obavesti sa čijim rezultatima bi trebalo da uporedimo tvoje snimke.
|
Sto pricas u mnozini?....Moji klijenti su vrlo zadovoljni mojim snimcima i ima ih poprilicno za razliku od npm studija koji sam pominjao i gde ih je bilo ukupno, do zatvaranja troje i po ljudi

....sto bih slao tebi snimke?....iskreno da ti kazem....nije mi zanimljivo da cujem tvoje misljenje o njima...izvini

......i da te podsetim.....na temi smo o akustici.....znam da ne svracas cesto ovde,pa ako ti je lepse npm u pricaonici da nastavimo price koje si poceo....ja sam za.
Quote:
Do tada, samo da kažem da sam čuo par prilično dobrih mikseva iz par studija koje je dizajnirao jedan od ovdašnjih eksperimentatora.
|
I....sta si hteo time da kazes

...ja sam napisao gore da ce majstor dobro nesto da smiksa i u spavacoj sobi ako zna kako...sta sad ova tvoja tvrdnja znaci?....hoces da kazes da experimenti nisu uspeli da naprave uslove GORE nego u spavacoj sobi i da se tu i dalje lepo moze mixati?Vazi,hvala....a sada odoh raditi.....i posto sam pretpostavio da decko koji je poceo temu hoce da radi studio u PODRUMU,imacu kasnije stosta o tome da mu napisem....a imamo ovde i neke ljude koji sa podrumskim sredjivanjima imaju podosta iskustva pa ce se i oni raspisati pretpostavljam....tako da beboplu...imaces raznih argumenata ovde na uvid....pa sam odlucuj i zakljucuj na kraju.Pozzzzz