View Single Post
Old 14-08-2012, 11:59 AM   #7
Everbeatz
Moderator

Everbeatz's Avatar

Default Re: "The Static - Every word"

Uopste ne razumem ovo paljenje i zarenje kad je kritika radova s tehnicke strane u pitanju?
Prvo, mi bas i nismo nacija koja je poznata po dobroj produkciji/mixu/masteringu ovog zanra - JAAAAKO puno imamo da ucimo.
Drugo, kritika s tehnicke strane tzv tech talk je uvek dobar i potpuno je razlicit od kritike fanova benda, sto je i presudno. Nije bitno da li se nama koji mixamo i bavimo se ovim delom posla to svidja il ne, bitni su fanovi tj ljudi koji slusaju muziku benda. Mi ovde mozemo da s****o do prekosutra za bubanj, bass, gitare, itd - to i nije previse relevantno(najbitnije je da li se muzika fanovima svidja), ali je nama fanaticima koji ulazimo u detalje to nesto sto primecujemo, pa i nije lose biti sto bolji u tome - cisto s te strane, kad se nas muzicki proizvod uporedi sa 'stranjskim produkcijama', moze da stane rame uz rame...hmm, to i dalje nije slucaj na ovim prostorima, zato egoizam i nije pozeljan..bar iz mog ugla

Pored toga, ako neko jako emotivno i egoisticki dozivljava kritiku njegovog rada, onda i nije za ovaj pos'o..to je isto nesto sto sam naucio vremenom
Everbeatz is offline   Reply With Quote