View Single Post
Old 14-08-2012, 10:31 AM   #2
DaBear
VIP Member

DaBear's Avatar

Default Re: "The Static - Every word"

Quote:
Originally Posted by MUzzY View Post
Evo poslusao sam vise puta i opet mi izbor reverba na bubnju jako smeta. Daje neki plastican i jeftin "feel" celom miksu.
Gitare nemaju energiju. I dinamicki i tonski. Da li je do nacina kompresije ili frabe ne znam. Prepoznao sam jednog gitaristu sa snimka tako da znam da nije do sviraca. Mislim da je najveci problem sto se dinamicki jako malo toga desava u pesmi. Poprilicno je ravno a steta je jer je numera interesantna i ambientalna i slusajuci je ocekujem neko konstantno pulsiranje i pomeranje sto se ne desava.
Bas je korektan ali opet ne gura dovoljno jasno vec je prosto: tu.

Al' definitivno bubnjevi su snimljeni i "uradjeni" (sto kaze Big Bokcie ) te se pridruzujem njegovom pozivu da autor malo detaljnije ispirca kako je snimano i miksano ako bude bio raspolozen.

Jbg. nadam se da su kritike shvacene najdobronamernije jer je generalno miks do jaja.
Lepo si napisao Muzzy..
Vidi se da je najvise vreme potroseno na bubanj i zato je u prvom planu (a ne treba - u pesmi se ne radi o bubnju !!)
Sto se tice dinamike - opet tacno ! Vidis gitaristu koji siba po akusticnoj gitari , daje neki groove i ritam..a ona ne izlazi..??
Ja sam mozda malo ostro (kao i uvek) ali evo, ponavljaju se moji utisci !!
ALI - samo napred, covek se uchi dok je ziv !!
I slusajte i UPOREDJUTE DOK MIKSATE * O B A V E Z N O * neke druge pesme is iztog zanra !! Tako se mnogo nauci.
Usi (i mozak) se lako naviknu na nesto sto mislimo da je dobro - dok ne uporedimo !!
DaBear is offline   Reply With Quote