View Single Post
Old 14-08-2012, 01:39 AM   #4
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: "The Static - Every word"

preslusao sam par puta i najbolje je suditi i sa objektivnog i subjektivnog aspekta... prvo ovaj gori... subjektivno (a to je vec stvar ukusa) meni se reverb sa pocetka posto je tu najevidentniji ne svidja toliko, jer uvek kad radim reverb na bubnju kontam da to izvedem ne toliko da bi ulepsao zvuk bubnja (jer ako je kanta kanta je) vec da bi stvorio efekat prostorije (ili da zvuci kao live room, ili neka garaza zavisno od pesme) i da ima korektan presence...a ovde da je samo malo "skuplji" ko sto rece bockie mozda bi cak i zvucalo kao zvuk u nekoj hali... i mozda bi i kick doterao... i to je to, glas mi se svidja, zvuci dosta pro-evro/americki, stvarno odaje utisak kvalitetnog indie benda, dobar naglasak, mozda neki suglasnici progutani ali generalno veoma dooobro. Sad shta bi moglo te ovo te ono da se doda to je stvar dogovora i onoga cemu se tezi, ali nekad je i manje vise...
a objektivno gledano, kad pustis pesmu i znas da su momci odavde i to, bar ja kazem ovo je u onih 5 posto pesama koje realno imaju neku vrednost u moru gluposti i zbrda-zdola pesama... na kojoj opremi se radi meni nije uopste bitno kad slusam neku pesmu, ako je dozivim kako treba neka bude snimana i u shupi...bar mi se svidja sto ne zvuci overkompresovano kao ostatak ove nase "scene"... sve pohvale
BlasterMaster is offline   Reply With Quote