Thread: "Zvezdana Kisa"
View Single Post
Old 12-08-2012, 01:09 PM   #9
MUzzY
Pro Member

MUzzY's Avatar

Default Re: "Zvezdana Kisa"

http://dl.dropbox.com/u/31367646/Zve...a%20final5.mp3
Remix.

Nakon odmora usiju skontao sam 2 kapitalne greske. Za pocetak, ostavio sam sub grupu tomova MONO sto je potpuno ujebalo Drum bus. Room mi je takodje nesto fazirao iz nepoznatih razloga (vetovatno ima veze sa waves NLS-om).

@DaBear: Najdraze mi je to sto si primetio razliku u tekstu strofe i refrena Refren sam ja napisao... (shhhh).

Sto se bubnja tice, isao sam na to da ne koristim semplove. Na kraju sam morao da dodam 1 lejer kick-a jer nisam dobro snimio taj deo kit-a. Sve ostalo je live i malo editovano. Tehnicko ogranicenje u momentu snimanja je dovelo do toga da hi-hat nije imao svoj spot te je "svuda" po miksu, jbg.

Inace GTR trake su: gitara->neve preamp-> Studio Devil plugin i redwirez implusi (i gomila waves H-Delay-a)

Nisam sigurano do koje mere cu moci da radim reviziju stvari u ovoj numeri (iz mnostva razloga) ali sam vam neizmerno zahvalan na upucenim kritikama! Bice jos muzike koju cu raditi sa Anom i jos par jako finih vokala (i prezentovati uskoro) te ovo zaista znaci.

Veceras cu napisati nekoliko konkretnih pitanja koja su me mucila u vreme miksanja samo moram malo da odmorim svest.

Poz!!!

Last edited by MUzzY; 12-08-2012 at 01:12 PM.
MUzzY is offline   Reply With Quote