Re: Vsti Sempleri i njihov zvuk?!!
Branoy, trebalo je da stane? jo? pre dve strane, ovako se samo vi?e sramoti?.
Korg X3 je toliko tanak i lo? da je bio veoma slabo prodavan, a M1 i T3 se razlikuju neuporedivo i X3 je bio jeftiniji nalsednik, dok je 01W bio pravi naslednik starog M1 ili T3 koji je ustvari samo pojačan M1.
Klavir na X3 je krimialno lo? i upravo je zbog toga ta klavijatura bila propast, ?to je kasnije re?avano na N364 donekle, ali ona se prodavala jo? gore.
Kakav god da je klavir na LE, neuporedivo je bolji od onog na X3.
Osim nekoh padova, bells-a i tako par apstraktnih boja, NI?TA se ne mo?e daas iskoristiti sa X3, ta klavijatura je skoro potpuno neupotrebljiva danas, evo je predamnom jo? od '95.
Ovaj primer koji si postavio je sviran sa mojom semplovanom harmonikom, znam čime sam je snimao, kojim mikrofonima i preampima, gde sam je slu?ao sve to vreme i kako je slu?am već skoro godinu dana koliko je imam, pa slu?aj ?ta ti govorim, Kontakt je svira ispravno, a Xphrase je krivi kao ?to to radi Triton LE i katastrofalni Dynacord.
Opet ti ka?em, ima? problem sa u?ima, Dynacord te pokvario i sad svugde očekuje? taj neispravan i iskrivljen zvuk, pa ti zato ne odgovara sve ?to je ispravno i valjano.
Tvoja je stvar ?ta će? da radi?, ali kako si javno postavio pitanje, evo ja ti odgovaram da gre?i? i da ima? problem u samom startu, a to su tvoje u?i.
To kako ti čuje? čuju svi narodnjaci koji su zara?eni Dyacord virusom i tu nema mnogo pomoći bojim se, ali ti si ovde među ljudima koji se bave daleko ozbiljnim stvarima nego na nekim drugim forumima gde su nepismeni i op?te i muzički, pa bi trebalo da ne?to nauči?, a ne da nas ubeđuje? kako dođu neki ljudi kod tebe pa se lo?e kako je X3 mas'an i slične nebuloze.
To nema veze sa ukusima, jer ukusi su u plavo-crveno departmentu, pa ?ta ko voli.
Ovo je pitanje ispravnog i neispravnog, tu nema dileme.
|