View Single Post
Old 10-08-2012, 12:20 AM   #34
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Vsti Sempleri i njihov zvuk?!!

software je otisao u ku*ac.!! ne u stratosferu. po cemu?? kad bi postojao triton VSTi, verujem da bi sve jedan ovaj sempler bio out i u kantu!! najbolje combinacije se mogu uradit u njemu za kratko vreme dok ovamo ne moze ni za dan, a gde ono kad izaberes RAM i u oscilatorima prejebes sempl kako zelis sto i dan danas slusas na 80 posto albuma, presete s klava.
korg ima svoj AD DA konverter koji je dobar (samo triton Le je izuzetak a verovatno i TR, slabiji procesori, nemaju tu moc efekata i sounda kako kad ubacis u extreme , clasic, studio , m3 , pa2,3x itd, oni su nizi razred. ostali OK!, imam ja na triton rack digitalni adat, a po beograda ga po studijima koristi i vuce sa njeg te kombinacije i programe. to nece moci u vsti sempleru tako lako, znaci mozes ti napravit 8 kombinacija, imaju oni to, al nemaju ono sto on moze i ima i sto je na pjesmama u bas te vecine.
al resavam se ja tog AD DA, kupio sam D32XD korga, vrh sound, sam da kupim adate emu karticu , i povezem racunar sa njim, pozdravljam od sound karta A clasa preampe i konvertere.

a za ono se slazem, isto i ja kontakt od sad sam za njegove library, ostalo otpisao ga. dok sta ne smudrujem bolje ili provalim.

machfive jest jak. verovatno najjaci sam sto nema narodne verzije. ostalo smo prepricali.

a nemojmo o godinama, korg X3, M1, T3 itd su dva put masniji od ovih danasnjih klava. stoje mi svi jedan do drugog. imaju srednje imaju sound, ovi su svi ko na V na mixeru.

Last edited by branoy; 10-08-2012 at 12:47 AM.
branoy is offline   Reply With Quote