Re: Vsti Sempleri i njihov zvuk?!!
broj 4 je orginal u rar TEST.
ovo ostalo nema pojma, iskreno. ne vidim sta odkale kako. nebitno, msm znam kako sam ja 16 instrumenata , presemplanih svaki od njih 60 tipki, dirki, tonova, kako god, i sve te instrumente kad uvezem u kontakt dobijem ono, levo desno low- hi, a iste ubacim u xphraze i ne pogubi i ne doda kao on. to mi je bio test pred ocima, i usima.
naravno ne svadjamo se, volim trazit resenje, diskutovat al samo za ono sto nam treba i interesuje nas.
da mi to ne treba, ja o njima ne bi ni pisao nit testirao ih haha, samo se trazi korektan 1 na 1 zvuk. to je sve. mnogo sam semplova konvertirao iz klava il bilo sa kog diska, i ima razlike od semplera do semplera u zvuku kad ih konvertiras, et opet i ti primeri EXS, ili NNXT, svako bolje zvuci sa svojim legatom portamentom i to cujemo osetimo, ne bi ih hvalili, samo sto kod ta dva je fora samo jedna boja, dok kod ovih mogu COMBI varijantu , i da,, motu machife onaj na win 1.5 koji vec je isto bio odlican ,samo bagovit. dok dvojka ima na OS X. a trojku da ne spominjem.
nabavicu uskoro i emu kartu, samo jos nisam istestirao emulatora X posto nece sa drugom kartom .
|