Re: Vsti Sempleri i njihov zvuk?!!
drug kravadinka ne znam gde se ne nalazimo, korg na onom prvom snimku ima i bas i srednji i visoki po standardu za moj sluh, nisa ne bode usi i sve mekano, prirodno,, kontak odmah kad krene posle korga, izgubi bass na semplovima, propadne, srednjak ostane kakav takav, a visoke izrazi sto je slucaj digitalija i sto ne volim ni malo pa milion efekata dok to sve sredis i posakrivas..
zvucnike imam tannoy sistem 600, i dinakord dt 53 bez skretnice ,, cujem u dusu sta izlazi sto ovamo u ostalim skretnica sakrije i razdvoji. znaci ko god je dosao ovde kod mene i slusao ih kaze mrak, i goni ih marantz model 1122 dc. yamahu nisam imao neke potrebe kupovati al uzecu ih nekad , ono sta stoji u drugog nek stoji ponesto i u meni , i ne sumnjam u njih znam da su najbolje isto.
dinacord kazem zaobidjimo ga, jer meni klavijature i sve ostalo na njeg i zx5 sad rade extra, sad ne rade nikako i td struja ovo ono,, i nije to studio ton, on tu sve nest izrazi drugacije, tako on mi ni na pameti da nest ovo ono oko studija sa njim. sve znam.. za live da kazemo OK, kad 1000 ih ga koristi, nebunim se ni ja.. nikad izdao nije i to mi je na prom mestu.
sto se tice ovih naravno da sam sve isprobao i rekao jeste na logicu i mac 0s x ESX najbolji, mastan je i dobar portamento i legato.
u reasonu sam mozda medju prvim poceo radit i bas mi se svideo nnxt isto broj dva.. al kad radis u cubase, i navika 20god, trazis u njemu sta ti najbolje zvuci i da ne pipas vise ni jedan sempler, al vidimo to je tesko, a pod jednim ne smatram samo uvezi NKI u kontakt i vozi, mora tu milion caka za nas balkan da se to sredi , da ima prodornosti u mixu, da zvuci, tu je jebada. jbg
|