Thread: Rap/hip hop
View Single Post
Old 09-08-2012, 03:38 AM   #4
DuciNS
Member

Default Re: Rap/hip hop

Quote:
Originally Posted by Ngino View Post
S obzirom da imas preko 60 view-a, ne shvati pogresno, ali vjerovatno djelujes pretenciozno sa uvodnom recenicom jer je sama stvar daleko od smiksane, a bogami i "masterizovane". Ovde se to shvata dosta ozbiljno pa te ljudi s razlogom ignorisu.

Sve kanale do 18. sekunde ostavi u igri, fantasticna tema, ja bi od toga i volio cuti beat, ali kad kod tebe krene ovo ostalo da *ebe kevu - ubi sakama, cova!

Izbaci i repera i imaces u startu zanimljiviju stvar!

Bass mora da radi pos`o sa drum beat-om iliti bubnjem, a kod tebe je bas na granici iritacije koliko nema veze sa grooveom.

Bass koji jurca za ritmom, posebno kad na samom pocetku pocne da sajba ko lud,nimalo ne cima!
Loop hammonda izbaci, bas je ko sa kolekcije semplova!

Osim sax-a i onoga s pocetka sve ostalo zvuci kao loopovi sa neke Royalty sample kolekcije.

Koji dio si ti "komponovao"?
Hvala na komentaru

Inace samo drum beat i bass su samplovani(jer nisam imao gde da snimam live bubanj(sigurno bi bio bolji groove),A ovaj bass po meni je ok sample) sve ostalo sam ja odsvirao pa cak i tog hammonda.

komponovati napraviti beat ili sta vec....

i uopste ne mislim da delujem pretenciozno,vec samo sam zeljan kvalitetnih kritika jer sam bas prosao forum uzduz i popreko i video da ima velikih znalaca .

p.s.voleo bih cuti neku tvoju stvar,hvala unapred!
DuciNS is offline   Reply With Quote