View Single Post
Old 08-08-2012, 03:13 AM   #20
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Vsti Sempleri i njihov zvuk?!!

znas kako sad na ovo sto si stavio test, i to stoji, da stvarno ima semplova ima nekih cudnih stvari kad ubacis iskonvertiranu harmoniku iz nekog kmp il nesto isto zvuci kao suvo, sad neko bi reko jedan te isti sempler, jer cujem da su sve 4 ista, ,
evo aj ti isto objasni ovo,,
prvi ovaj klip je sound isti semplovi na triton le u seq pa iz kontakta, znaci malo Le pa malo Kontakt, kud je otisao u HI i pogubio LOW , ono bas digitalija nema dalje sto mrzim.
http://soundcloud.com/branoy/test-tritonle-i-pc

i sledeci isti semplovi na xphraze
http://soundcloud.com/branoy/kolo-xphraze-cubase-5-mix

on mi nije drasticno pogubio na semplovima low i Hi. et isto primer jedan na jedan. zanemari efekat na xhraze cuje se u spektru niske i visoke frekvencije ..
na kraju krajeva najlepse mi zvuci na Le korgu jer je " analogija" nema veze sa sound kartom i digitalijom od koje nas boli glava na kompu.

sto se tice reasona i nnxt, odlican!! nema tu se sta rec isprobao cim su se prvi pojavili od 1 do 2.5 kad je ih tesko bilo nabavit, a der konvertirat nesto u njih, morao rucno unosit tad semolove nije bilo konvertera, znas i sam, i odlican je.. na logicu onaj njegov isto masan.. cak mozda mi je i najmasniji taj EXS. nekako odlican portamento i sve to zvuci mi za soliranje super .
a tu je do njeg odma i nnxt.
structure ne probah.
uglavnom, kontakt mi je out vec po godine , 50 gb iskonvertiranih za njeg ne koristim vise uopste. nego sebi povadio jedno 5-10gb za ove sto su mi ok.
isprobao sam zaboravih reci i cakewalk dimension i rapture,, i oni su mi se svideli 2x vise neg kontakt. isto su imali dobar ton i na njima secam se mozda jednino je bilo najvise opcija za sredit.

sve u svemu najhvaljeniji i to jest sto posto sto ima najvise banki za njeg nije mi prosao test, moj test. samo mi zao terci sto sam mogao na njemu odmah. scripte. sve ostalo ima i kod kineza.
branoy is offline   Reply With Quote