View Single Post
Old 07-08-2012, 04:55 PM   #8
branoy
Pro Member

branoy's Avatar

Default Re: Vsti Sempleri i njihov zvuk?!!

aha, sve sam procitao, al ja verujem samo usima, cak ni vama na textu (na to se ne ljutite, to msm shvatate sta zelim da kazem) .. primer,, presemplam par wav tonova, kliknem ih na media player i rade kao iz klave , tako sirovo i realno zvuce, to je to.. iste te wav ubacim u kontakt.. ono siromasno, mutno, low, fali mu nesto, nije to to, meni kontakt najgore zvuci od svih. stavim ih zajedno u C5 , msm poredam kontakt, pa xphraze itd. i istu boju uvezem, jebes ti to ako on moze bolje al ne na prvu, mene intereseuje na prvu kao sto u klavijaturama uvezemo sempl i tako je , svidja mi se odma, nista levo desno, e sad od tog sempla koji vec zvuci u startu ti radi sta zelis sa oscilatorima. dinakord prica za sebe, on mi u studiu nije nikad, samo ga nosim po svirkama, tako njeg zaobilazimo.
imas eno na mom souncloud opet primer, isti semplovi uvezeni u njega, ISTI WAV, i isti uneseni u xphraze i snimak sa xphraze ga pojede. realno. to pricam., ja trazim razliku,. i ona mi je bitna. ako cu ja uc u kontakt a milion nas je nesiskusnioh realno pricam, sad na boju da ja od njegovih 20 filtera trazim koji kako zvuci, to nema sanse, nek zajebu tu pricu. sempler mora biti masan, kako ubacis u njega wav da tako zvuci. i uvek kazem , dajte primer, dajte dokaz, napravte preset, napravte nesto, ne baratam sa pricom, samo me interesuje usi sta mi cuju. i u to verujem, a ja bas potrosi vreme na te testove.
branoy is offline   Reply With Quote