View Single Post
Old 05-08-2012, 06:25 PM   #7
Bockie
Moderator

Bockie's Avatar

Default Re: Debeli Romeo 2012

Quote:
Originally Posted by dadson View Post
Šta je u gitarskom lancu?
Kabl...

..ali stvarno, nema pedala!

...između gitare i Maršala (kombo, 2 X 12", velik, širok, mislim da je lampa, mator je)...

AT2020 na mrežu i to je sve. Čak je visila na kablu obmotanom oko ručke pojačala u nedostatku stalaka...
Taj jeftini mic inače ne pomišljam da menjam na live za njakala, fenomenalno radi!

EQ-om samo minimalno uklonio obližni bubanj preko 6-7 kila, koliko može, (praska činelica i kontre) i "gužvu" ispod 90-100Hz... Prilično je flat, i čak na samom kanalu bez kompresije. Gde je baš bilo neophodno, ručni volume je mama! I eto zdravog zvuka, bogatstva tranzijenata i dinamike, naravno kad je "dobra ruka" gitaroška...!

Ima procenat izvesnog korusa koji sam koristio, u nedostatku "ljubljenog" Roland D dimension sa UAD-a, ali sam zadovoljan! Ko bi rekao šta sve ima u Cubase...
Minimalan procenat reverba (relab 480), ali sve u svrhu 'širenja"...

Telo, ne znam, mislim Strat je ali ne znam šta, vrat JV, izgraviran sa "Lovecaster"..... magneti..hmm...

Pazi, frikovi su par njih tu iz te ekipe za gitare, pa se tu dosta vodi računa o svemu.. Pazi kad je federe iza menjao jer ovi bolje zvuče, ne znam koji lak, unutrašnje ožičenje...

Ali ok, ja to slabije kapiram i ne mešam se, ne moram baš sve da znam ali poštujem! Odlično zvuči...

Bockie is offline   Reply With Quote