View Single Post
Old 01-08-2012, 05:41 PM   #57
wladymeer
Senior Member

wladymeer's Avatar

Default Re: Stizu PC3K6 i PC3K7

Ne razumemo se baš najbolje.

Naravno - možeš pozivati presete preko banks - onda svaka banka pamti koji si poslednji preset izabrao iz nje. Ali na taj način recimo ne možeš birati setupe (combi) pošto ti dugmići služe za mutiranje zona.

QAccess mod ti pomaže da organizuješ svoje farbe nevezano za to da li su programi ili setupi i nezavisno od toga koji su broj u banci ili podbanci.

Konkretno, ako imaš nastup gde je unapred odredjen red pesama, možeš napraviti QAccess banku baš za taj nastup i onda samo ići unapred bez ikakve potrebe da menjaš mesta ili pamtiš brojeve gde ti se šta nalazi. Ja sam baš zato naučio sebe da mi svaka pesma bude jedan setup (taman mi ne trebaju papiri sa redosledom pesama posle )

I dobro si me podsetio, od 2.10 verzije tih 16 category dugmića sa desne strane služe za pozivanje Favorite QAccess banki - što će reći da imaš 16 x 10 lokacija udaljenih dvoklikom (category + numpad).

A 8 program dugmića u setup modu mogu biti sve i svašta. Od holda, preko aranžerskih funkcija do prebacivanja na neki drugi program ili setup. Možeš čak i da sviraš note preko njih ako ti baš zatreba

Last edited by wladymeer; 01-08-2012 at 06:13 PM.
wladymeer is offline   Reply With Quote