View Single Post
Old 29-07-2012, 10:01 AM   #37
Neuron
Junior Member

Neuron's Avatar

Default Re: Studijski monitori do najvi?e 400?

Da li je neko mozda imao prilike da se upozna sa RCF Ayra 8 monitorima? Ima ih u Mitros Music-u, oko 29000 RSD-a su!

http://www.mitrosmusic.com/proizvod/...tem---80W-30W/

Pitam jer nisam nista uspeo da pronadjem o njima na netu sem marketinskih informacija i dva (marketinska) klipa na youtube-u koja cak nemaju ni komentare eventualnih korisnika a potrebni su mi monitori i to do jaja!

Jos davnih dana sam se nakanio da kupim ESI nEar eXperience 08 o kojima sam ovde procitao bas dosta dobrih stvari a potom imao i prilike da ih cujem, medjutim, budzet mi vec duze vreme nikako ne dozvoljava da ih si priustim pa reko aj' opet da trazim neko alternativno resenje...

...a onda sam spazio RCF Ayra-u 8...

Potrebni su mi za komponovanje/pre produkciju Dark Elektro Industrial-Industrial Rock muzike. Predpostavljam da mi ne trebaju mnogo skuplji monitori buduci da cu komponovan/snimljen materijal kod kuce nakdnadno nositi u pravi studio na dalju obradu, snimanje i produkciju kod jednog naseg uvazenog clana foruma.

Bilo bi dobro ako bi neko mogao da uporedi ESI-e sa RCF-ovima pa da se izmedju njih povuce neka linija onako "crno na belo"...
Neuron is offline   Reply With Quote