View Single Post
Old 28-07-2012, 09:15 PM   #36
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Studijski monitori do najvi?e 400?

ako sam dobro razumeo pitanje, konkretno kod a7, da li je bitna uloga pojacala, pa to je aktivna kutija i cini mi se da najbolje radi sa svojim napajanjem i to je to, ti mozes da montiras na neko hifi pojacalo ili studijsko, ali zavisno i od marke/cene/kvaliteta ces imati razlicite rezultate. sto se tice nekog monitor kontrolera, postoje svakakvi i cini mi se da se samo kod ovih skupljih moze slutiti razlika, dok kod big knoba ili presonusa jeftinog neces to moci toliko uociti da ce se zvuk popraviti cak moguce je da pokvaris... veruj mi vise ces uociti razliku u tome da li ti monitori stoje na stolu ili na stalcima (korektno napravljenim)... a kartica e to vec zavisi, razlika nije prevelika u tom srednjem segmentu ali se na kartici od recimo 200 e sigurno bolje cuje nego na onoj od 20 ili integrisanoj plus nema toliko shuma... ove na dalje skuplje i vise klase kartica razlika je mala (mozda na blajnd testu mnogima cak i neznatna) ali definitivno postoji ! ko navikne uvo na konvertore veruj mi oseti se... ja sam itekako osetio razliku izmedju maudia i emua koje sam stalno menjao...pozdrav
BlasterMaster is offline   Reply With Quote