View Single Post
Old 28-07-2012, 05:28 PM   #114
miodragz
Junior Member

Default Re: RTS hoce pretplatu i za automobile

Evo jedan CV koji je za Srbiju

Iskreni CV

Potpuno sam nespreman za rad pod pritiskom, kao i prekovremeni rad, osim ako nije debelo pla?en.
Iskreno me zabole za ciljeve Va?e kompanije, ako platom ne mogu da pokrijem sve teku?e tro?kove, plus, da mi ostane za malo garderobe, knjige, putovanja, izlaske, sport i provod.
Funkcioni?em po principu, koliko para toliko muzike. Tako?e me savr?eno ne zanima ?to ste u problemima i o?ekujem da sve va?e zakonom predvi?ene obaveze, izvr?ite na vreme, kao i da po?tujete sve praznike i godi?nji odmor.
Sva je prilika da ?u vas napustiti ?im na?em ne?to malo bolje.
Komunikativan s pristojnim i ljubaznim svetom, za budale imam kratak fitilj.
Psujem na nekoliko svetskih jezika, al ozbiljnu prepisku i razgovor vodim samo na srpskom i engleskom, i ne preseravajte se s multinacionalnim korporativnim tripom, jer vam je i to previ?e.
Studirao sam 100 godina, ali smatram da je uspeh ?to sam uop?te zavr?io bilo ?ta u ovoj zemlji, ovakvoj kakva je.
Usavr?avam se stalno i bez vas, jer sam radoznao i mislim da ?ivot ima smisla i bez umiranja na poslu.
Reagujem samo na pozitivnu stimulaciju. Ne gu?ite me testiranjima i timbilding budala?tinama.
Ako se ve? preseravate s tim zapadnja?kim forama, onda ponudite i zapadnja?ku platu i uslove rada.
To ?to ste poha?ali dva, tri seminara ne ?ini vas obrazovanom osobom.
?ta ne znam- nau?i?u, nisam debil.
I da, postoje stvari koje bih u ?ivotu radio iz ?istog entuzijazma, ali ?alim ?to moram da Vas obavestim da to nije posao koji Vi nudite.
miodragz is offline   Reply With Quote