View Single Post
Old 24-07-2012, 08:47 PM   #34
BlasterMaster
Senior Member

BlasterMaster's Avatar

Default Re: Studijski monitori do najvi?e 400?

Anthony buraz, ako te stvarno svrbi dzep da uzmes nesto, onda uzimaj ono sto ti je sigurno - novo, iz radnje ili iz oglasa, mozda manja membrana ali odabrane (ovde)navedene firme... a ako ti nije bas preehitno (a mozda u medjuvremenu skupis jos 100-200 e) onda cekaj te adame... ili ns10 sa nekim solidnim pojacalom... malo malo pa naidju po oglasima. iskusne face (sa nekom iskusnom kintom) stalno vrebaju kvalitetnu opremu, i ko sto vidis, izadje neki preamp ili kutije ili neumann i rasproda se odma... tako i ja vrebam neke "igracke" u poslednje vreme

anyway, ja bi cekao a7... i cekao sam i posrecilo mi se (doduse to je bilo pre dve god tada ih je bilo cesce na oglasima) i ako ih uzmes neces pogresiti... sta da ti kazem, vidi zovi neke firme ako ih imaju u magacinu, pogadjaj se s njima za neki popust kao stara roba, na neku akciju, sta vec... a ako vec nema sanse uzimaj nesto do tih para sto ima i to je to pa kud puklo da puklo... ovako ako stalno u krug pitas dal ovo dal ono nikada se neces odluciti... jos jednom srecno s kupovinom
BlasterMaster is offline   Reply With Quote