Mislim da covjek zeli da mu neko isprica svoja iskustva i kako se najbolje obezbjediti te obaviti bezbolno i uspjesno razmjenu!
Bilo je i ovde na forumu davno price o tome i naravno da forum nema nista s tim apsolutno!
Jedno sto mozda ne bi bilo lose, ujedno je i prijedlog, da se doda nekakav feedback rejting, mozda nekakav simbol (zvjezdice npr.) koji ce znaciti da je neko pouzdan prodavac/kupac! Dakle, kao na ebay-u i slicnim sajtovima tog tipa.
Naravno da ni to ne bi bilo 100% provjereno ali kao informacija sigurno da je donekle korisno!
Dakle,ljudi koji su imali prilike da prodaju mogu da dobiju podrsku/komentar/zvjezdicu od kupaca te vice versa!
Naravno. racunajuci da su i jedni i drugi toliko fer pa da na kraju daju i ocjenu o kupovini/prodaji!
Evo, fino iscitaj ovaj thread obavezno do posljednjeg posta pa ces nesto i zakljuciti sam. Uvijek mozes ocekivati nekakvu ciganiju!
http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=33447
Ja bih recimo, pazario samo od likova koji su u blizini, kojima neko prolazi blizu mene pa ce ponijeti robu sa sobom ili ako neko moj pouzdan zivi blizu prodavca pa moze da provjeri o cemu se radi i sl.
Na povjerenje ne bih nikada isao jer uvijek projektujem u glavi sliku da raspakujuci pristigli paket, koji je pritom i dobro placen, otkrivam da je unutra nesto drugo,losije,izdrndano ili je jednostavno natrpan kojecim da ima slicnu tezinu!
Tako ja cijenim svoju lovu!
Za nesto sitnije, do 50 evra ili koliko sam procijenis nemas potrebe bas za ovolikom paranojom!