Ali kako je prosvjetljenje daleko i duhovni put patnje i boli se mora nastavit

naisa sam na novi problem. Naime događa mi se da zvuk pocne biti distorziran.
1. Dok slusam muziku sve super,ali kad npr upalim video u Gomu ili WMP i sa misem brzo preskacem time line u videu na neki dijelovim zvuk pocne biti distorted i nastavlja se sve dok na nekim djelovima prestane biti.
Ćak mi se i komp restarta sam par puta prilikom ulaska u igru dok svira muzika,i jos se nije sam pokrenija nego sam ga sam mora...restart
2.Primjetija sam da kad vise stvari je upaljeno simultano a da je barem u jednoj neki video ili igra ,distorzija pocinje ali ne isti tren nego na nekim djelovima vjerovatno bogatijim nekim signalom,ucinilo mi se da kad je bogatije nekim pozadinskim basom...ali to jos nije potpuno utrđeno,jer nije svaki put.
Driveri su zadnji i Mix control. Codeke sam stavija najnovije.
Evo upalim neznam Pikarda i sve radi i kad pocnem primotavati misem odjednom distorzija na nekim djelovima,i onda da upalim muziku u winampu recimo distorzija se nastavlja. Kao da nesto se dogodi neka interakcija ili desinkronizacija i onda nista ne valja...
Čita sam na stranima ali mi je tesko traziti jer ne znam di svrstat problem...
Minja sam latenciju i buffer size nikakve promjene nisam zapazija.Downloada sam neKi PCI LATENCY TOOL i tu podesava latencije i nikakve promjene.
Nemam instaliran cubase jer sam ima problema sa windowsima neki file corupted par puta zaredom pa sam nabacija bilo sta samo da mi radi.Ako mi ovo proradi stavljam nove windowse i backup svega i pocinjem ozbiljno ali dođe mi da poludim...moram koristit tehnike disanja,ali mi vadi ?uć...
Nikad mi nista nije radilo kad sam kupija,mislim to je nemoguće za izdr?at.Dođe mi da se pokrijem dekom i plaćem...ili da macom satarem sve u papar....
Bilo kakvi tips dobro će doći...

Hvala,pozz