Re: mac ili windows
Jedan od jako bitnih faktora je snaga, laptop i nije ba? najsrećnije re?enje za neki ozbiljan rad zbog nedostatka snage i uvek prisutne u?tede energije, a kompjuter koji treba da radi audio ili video obradu mora da bude sve samo ne ?tedljiv.
Takođe, laptop nije modularan kao bilo koji desktop, prosto dodavanje nekih interfejsa je prilično ograničeno i ako postoji mnogo ko?ta.
Sledeća stvar je build quality koji je neponovljiv kod Apple proizvoda, prosto takav osećaj kad se uzme u ruku njihov mi?, tastatura ili laptop ne mo?e da se dobije nigde drugde.
Skoro sam kupovao tastaturu i mi?, mislio sam da uzmem Magic Mouse i Wireless + NumPad, ali sam na kraju odustao i uzeo Logitech mi? i HP tastaturu, nisam siguran koliko sam napravio dobar izbor jer se tastatura već raspala posle nepunih mesec dana, a mi? je zadovoljavajući.
Jedini razlog ?to nisam uzeo i jedno i drugi Apple je ?to nije bila velika tastatura wireless, pa nisam hteo manju ili ovu na kabl.
Logitech kao jedna od vodećih firmi za periferije je katastrofalno skup, a kvalitet koji pru?a za uzvrat je veoma diskutabilan.
Realno, imam Logitech Formula FX Force Feedback Wheel, već 7 godina radi savr?eno, ali to je sve. Tastature su prilično lo?e, krive se, krckaju, kucanje na njima i nije neki ugođaj, mi?evi su malo bolja priča.
|