View Single Post
Old 13-07-2012, 09:56 PM   #30
amaterius
Member

Default Re: snimanje klavijatura u studiu?

sad vidim da i ne pričamo baš o istim stvarima. Ne znam kako je danas ali u ono doba ja sam svirao, tonac je snimao a producent diktirao. dakle tri osobe a ovdje pričamo o dvije...
I jedna jako važna stvar...kako god jedni bez drugih ...0 bodova
a još ovo
Što se tiče moje svirke, vjerojatno je bila kopija ali imao sam viziju kako bi to trebalo zvučati.Uvijek sam u glavi čuo gotovu pjesmu i na koncu sam mogao reči samo ..da to je to....ili ne to nije to....a jel je to nešto mijenjalo na stvari sasvim je druga priča.. Barem ono što sam ja napisao.
Ostalo sam radio prema uputstvima i nacrtima

ja skidam kapu i tebi i bokiju i svima vama, ali ko mene može ubjediti da i među vama nema neko iz onih 90 %
Svaki cigan svoga konja hvali kažu kod nas. I sam si rekao da 90 % pričaju ono o čemu pojma nemaju.Frend ima studio, nije izmišljotina. Ljudi ga hvale a nekad imam dojam da zna manje od mene. No koristi brzinu i izraze tako da jednostavno nemaš vremena za sumnjati u njegove sposobnosti.
Znači li to da sam ja kao muzičar seronja jer sam rekao da onaj poso ne valja ili sam pak imo možda posla sa nekim od tih 90%
U principu uvijek je kriv netko drugi. No mislim da uopće nema potrebe da raspravljamo o takvim stvarima. Možda da se više pobrinemo da odemo na more, skrasimo se 10ak dana i pustimo mozak na pašu. Na kraju sve i da nađemo zajednički riječnik ne bi dugo trajao...jel tako

Last edited by amaterius; 13-07-2012 at 10:07 PM.
amaterius is offline   Reply With Quote