Re: snimanje klavijatura u studiu?
BB
nisam ja izabrao producente , nemam pojma kolike su cijene bile al znam da je bilo poprilično papreno za ondašnje vrijeme.I nije mi namjera bila, a vidim da je netko tako protumačio, da pljujem po bilo kome ali činjenica je da mi se finale nije svidjelo. Možda zato što sam glup, možda zato što sam gluh, a možda i zato što se moje pjesme nisu baš uklapale u koncept cd-a.Ton majstori uvijek su slušali producenta al ne i mene što ja želim. I nigdje ne piše da je trebao snimit moju gitaru sa mojim efektima ali bilo je to ono kako želim da zvuči. Ma ok.Skinut ću ja sve što želiš. I dilej, i reverb i ovo i ono al složi mi poslije da zvuči tako , ili bar blizu a ne da dobijem bumbare i pčele.Jedino čovjek u podmornici u samoboru( bar mislim da se tako zvalo) imao je vremena i sluha za pojedinca da mu kažeš što želiš. I usput rečeno nikada nismo dobili master prvog albuma koji je još bio na kazeti, nije bilo cd-a, a sve smo itekako masno platili. No kao što rekoh nit sam ovdje došao koga vrijeđati nit sam došao po bilo kome pljuvati. Pitam nešto pa ako mi ko odgovori.odgovori... Isto tako kažem svoje mišljenje pa sviđalo se to kome ili ne. Vidim da ste svi ovdje manje više profići i svakako imate moj respekt ali to nikako ne može značiti da ja ne mogu imati pravo na svoje mišljenje koje naravno može biti 100% krivo ali i ne mora
Samo mi recite onako iskreno ima li svrhe snimit pjesmu prema svim zadanim standardima struke koju ja poslije ni sam neću slušati jer nije to to.
I samo nešto o dinakordu. Da ima ljudi koji ga uzdižu u nebo ali istotako ima i onih koji ga koriste iz druge svrhe. Cijene nisu enormne a kad sviraš po kojekakvim lokalima sa lokalnim zvijezdama pa svako malo lete dijelovi potenciometara onda je i prekvalitetan i preskup.I ja sam svirao u takvom bendu za lovu, i nisu se baš birala mjesta jer smo svi svirali za lovu, a da se nisu uvijek naskuplje stvari nosile na svirku i nisu.Kupio sam šura u ono vrijeme , poprilično ga platio, prva svirka i završio je kobno...
Last edited by amaterius; 12-07-2012 at 08:29 AM.
|