View Single Post
Old 12-07-2012, 12:14 AM   #5
markolakicevic
Junior Member

Default Re: Putanja frekvencija i zamucen zvuk

boggy i awacs, normalno da sam svestan toga da je pojacalo u pitanju, ali kao sto rekoh, trenutno nemam novca da bih priustio bilo sta bolje, pa zato gledam da napravim neko cudo i od ovog sto imam. Polako skupljam kintu da kupim neku manju lapmasku glavu. Do tada cu iskoristiti ovu sicu sto imam da kupim neki bolji zvucnik, koji cu prikacim na jedan drugi , bolji, poweramp rucno radjen. Zamolio bih vas da mi predlozite dobar zvucnik 12" koji ima "topao i mek" ton, a pritom da nije mutan.

Nikola, tacno je da prelikin gain moze upropastiti zvuk, zato koristim pedalu kao neku vrstu overdriva. Tacno da zavisi od polozaja, ali sam siguran da nije u ovolikoj meri. Pre ovog "kineskog" imao sam manje lampase, medjutim u jednoj razmeni za sam veliku kintu prevaren, pa sam morao d apocnem iz pocetka. Ovaj amp sam kupio za nekih 3000 od prijatelja, jer nisam imao vise.
Nisi me razumeo. Nisam ja snimao zvuk ampa, fizickog, nego sam koristio vst simulacije amp-a. Sa cime da snimam sa onim kompjuterskimmikrofonom ?
markolakicevic is offline   Reply With Quote