Sto odma` napadati ljude zbog Beyonce i njenih autorskih odreda,majku mu?
Valjda je poruka jasna! Iskreno,nikada nisam Queen ni dozivljavao kao nesto meni blisko,Beyonce takodje, ali ko kod da je ovo smontirao potpuno je jasan,i u pravu sto je najzalosnije!
Siguran sam da Queen svojevremeno nije imala nista manju popularnost, a ni kvalitet, iako je imala pa i tog jednog autora i tog jednog producenta! Stavise, dugorocno posmatrano mislim da je Queen cak prepoznatljivija u istoriji moderne popularne muzike, dok je Beyonce samo jedna, istina sa odlicnim glasom, od mnostva odlicnih RnB pjevacica trenutno, koja je isforsirana i iz mnostva drugih razloga, koji su nam svima jasni.Slicno kao i Britney
Da je na slici npr. Erykah Badu,il Esperanza Spalding vs, Queen ne bih imao nista za reci. Ovako,Beyonce mi je primjer tipicnog artista marionete muz. industrije i naravno da se svi lijepe za nj. jer hoce svi da izvuku koji dolar!
Pretpostavljam da je ovaj Beyoncein text pisalo 20 "autora", svaki napisao po stih! Slicno ko "Sinovi Manjace"!
Imam jarana koji je u skoli na casu eng, jezika, na diktatu prepisujuci od jarana iz klupe koji je rasturao, prepisao ladno i njegovo ime i prezime. " My name is Darko..." a covjek se zove Nenad!

Tako izgleda i ovi specijalni odredi autora!
Jesu danas sve ovo nuklearni hitovi a kao prije ih nije bilo? Vjerovatno je Wonder budaletina obicna jer je sam tamo nesto nabadao po dirkama. Jbo to kad nema 15 izmodiranih palamudana da klimaju glavom po studiju!
I od te price sa timovima koji se jezim pravo!