Quote:
Originally Posted by AudioStorm
|
Alo??? Audiostorm??? Pa ja sam mislio da ti (ipak) malo kapiras nesto o muzici ??!! Kako mozes da uopste (pomislis) da ovo uporedjujes????
Neuporedivo - jedina slicnost je sto su i jedan i drugi video na youtube-u !!
Muzika - hahahah pa Sexy Chick JE SVETSKI HIT...vrlo inteligentno odradjeno, zaraza, hook do hooka !!!
Ovo nashe je...je..ne znam sat je..neki turbo -trash-rap..losa imitacija...losa produkcija...sve je lose..pevanje..rap///
A video - hahahtu tek nema slicnosti..(OK- ima) i jednii drugi sukoristili kameru !!!

Sexy chicke je super odradjen video...gledas, leo ti, sve je normalno, prirodno...bazen, ribe, DJ..itd...ovo nase...hhmmmmmm "gluma" aahhhm.. sve usijeno..nije sve u satovima, kolimai ribama.
Ako je tako - onda bi svi vec snimali filmove ala Lucas !!
Ovaj Queen - Beyonce post je isto bez veze...prepisujete nesto sto su neki maloumni novinari sklepali da "naprave senaciju" !!
Svi znamo da se danas pesme rade sa celim timovima ljudi..neko moze da odsvira samo temu i on je odmah deo kompozitora (napolju ljudi rade zajedno, a ne kao kod nas izolovani po sobama!!)
pesme mora da budu na radiju i zaposljava se veliki broj ljudi koji zna sta sve tu treba da bi to bilo hit na radiju. Svaciji doprinos se racuna kao "kompozitorski"
A za tekst - vec sam stavio na fejs..ima jos 10 puta vise teksta..
A trece - grupe su uvek imale uglavnom jednog ili dva kompozitora (gitarista ili pevac) i oni pisu muziku na sasvim drugi nachin..
To je kao da uporedjujete auto mehanicara iz Borche i onog mehanicara sto popravlja avone !!
Asvi samo cekaju nesto pa da pocnu da se "zahvaljuju" nekome kad postavi ovako "dobar" post !! eh boze....
PS3 - Dzoni PFC - nismo (odavno...uopste?) culi neku tvoju kreaciju..by the way..