View Single Post
Old 09-07-2012, 03:40 AM   #24
quake2
Banned

Default Re: Headphone Amp za Beyerdynamic DT990 Pro

Quote:
Originally Posted by Anthony View Post
nemogu vjerovati da nitko nema iskustva sa ovime,da nitko nema nesto konkretno za rec
Sto si bre nervozan cika Antony,nisi jos potrosio na muzicku opremu ni prvih 1000e....mislim...jel imas uopste predstavu sta te ceka ako se zaista zarazis studiskom opremom kako treba,jako je to nezgodno.Mogao bi ceo zivot da vozis bicikl,nosis jedne te iste iscepane farmerke,nikada ne odvedes neku zgodnu plavusu na picence....i stedis za jos eto samo tu jednu spravicu bez koje se ne moze.Polako samo...tako je, kako je...naci ce se vec nesto.Evo ja sam npm pre par dana,posto naravno nikada ne nadjem vremena da zavrsim svoje ampove i ugradim te pisljive potove za regulaciju svakog para slusalica ponaosob,pozajmio onaj cuveni behringer osmokanalni headphone amp kako bi se momci iz jednog gudackog kvarteta osecali dok sviraju totalno konforno i imali svako svoju jacinu signala u slusalicama.Kako se ponasao amp?....pa momci su stalno vikali:jel moze ovo glasnije, a behringer klipuje kao lud i nema dalje....jos je usput i prekidao s vremena na vreme.Slicno je i sa ampom koji imam na Motu muzickoj karti,slicno je i sa RME-om,i sa tim TC jem sto ti je zanimljiv itd.Svi bre muce tu muku danas....i kako onda da ti nesto od toga preporucimo.Da ne pricam da mi sve slusalice na tim ampovima sa kartica zvuce isto,a imam ih u cenovnom rangu od 20e do 200e.Te stvari su u HI FI svetu vec malo drugacije pa i imas neki izbor....a ultra profi studija imaju sto rece Bogi, Avocete ili vec neka druga "malo" skuplja resenja koje ti ne bih predlagao jer iskreno zelim da tu neku zgodnu plavusu ipak ponekad necim pocastis.Snadji se brate,ko sto se i mi snalazimo...imas vec dosta konstruktivnih predloga ovde.Ajd ziveo i javi utiske..................za plavusu.....jebes monitoring....neces sad valjda po ceo dan da krivis kicmu pred kompom ko neki ovde....a zivot leti i leti.
quake2 is offline   Reply With Quote