View Single Post
Old 08-07-2012, 10:35 PM   #8
quake2
Banned

Default Re: Headphone Amp za Beyerdynamic DT990 Pro

Na zalost,koliko god beznacajan deo opreme nekome amp za sluske u studiju bio...problem je kod nas naleteti na pristojan.Pogotovo je problem kada snimas bubnjara koji hoce zilion vati u slusalicama,ali to je vec druga prica...Tragajuci za ok ampom,probao sam sve i svasta i na kraju dao 40e majstoru da mi napravi DVA komada,bez kutija.Ono sto je covek napravio su ampovi u cistoj A klasi i snaga im je od prilike celih 3w.Shemu je nasao negde na netu(bilo je to pre 5-6 godina pa na zalost nemam link,niti ga se on verovatno seca) i moji utisci su da ti ampovi rade za barem pet klasa bolje od bilo cega sto ces naci u muzickim kartama,miksetama ili behringerovim uredjajima,plus....kacio sam i po pet komada slusalica od po 600omha na kanal i amp ih gura bez ikakvih problema,jedino sto nisam u startu napravio odvojene regulacije jacine ali imam prostora da tih pet,sest potova i naknadno ubacim i potrosim jos 10e.Znam da je cimanje sa majstorima,ali ako imas volje da probas i naletis na ok shemu,verujem da ces biti zadovoljan....pogotovo sto ces u okolini tesko naleteti na stare Rain i sl. kvalitetne ampove a sva ova dostupna klasika verujem nije vredna kvaliteta slusalica koje si kupio.Pozzzz
quake2 is offline   Reply With Quote