View Single Post
Old 07-07-2012, 10:57 AM   #22
ugljesa
Senior Member

ugljesa's Avatar

My 2 cents: sto rece dabear samo slusanje. Pazljivo slusajte pesmu i probajte da izvalite gde koji instrument nastupa i kako. Takodje deonice gde vi mislite da je cista perkusija ili kick/clap nisu CISTE vec imaju jos nesto dodato. Trenirajte uvo I KRADITE FORE!
Cak i da ne znate neke cake,pa who cares. Ako zvuci dobro,never mind. Mislim da ih je Jan nazvao ga triggere. Jedan od njih je i avicii koji je to i priznao .
Ne dajte niko i nista da vas obeshrabri,samo jurite melodiju dobru i cepajte .

Ne kazem da ovde nema dobrih saveta itd ali ja ne znam zasto neki lepo ne odg NECU,ne mogu,trazi na google nego krenu sprdacinu. Citao sam skoro neki decko hteo nesto da se zastiti od snimanja nekakvog u njegovom studiju dal autorska prava nesto ali stvarno je lose pitao,nista nije objasnio. Kad su krenuli da kace slike kondoma itd. Dajte ljudi bre,pa covek se smorio mislim da je cak i napisao u nekom postu kao HVALA I CAo . A to da se na forumu ne uci nije tacno. Na jednom kompjuterskom forumu sam naucio dooosta stvari. I sve to uz step by step ako treba. Ispade da ja mrzim po svemu sudeci rumski i njegovu ekipu haha . Daleko od toga, samo bih voleo kad neko rookie pita nesto da ga ne spucamo odmah u glavu sa odg u " vasem stilu" i da decko skroz odustane. I nemojte sad "da je uporan,ne bih odustao" hehe. Imajte malo razumevanja i flexibilnosti,nemojte da ste toliko surovi

Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by ugljesa; 07-07-2012 at 12:59 PM.
ugljesa is offline   Reply With Quote