View Single Post
Old 28-06-2012, 10:43 PM   #35
Dragan88
Member

Dragan88's Avatar

Default Re: Prostor za studio - POMOC

Ok,hvala,ako budem radio to u garazi pregradicu betonskim blokovima.Ali desili su se neki novi momenti !!!
Ovako,trebace mi konkretni brzi i kvalitetni saveti jer u sledecih dan dva moram da odlucim dosta toga.

Pricao sam sa mojima,tacnije sa ocem,on hoce da mi pomogne da napravim potpuno novi prostor za studio,da ne pravim u garazi kao sto sam sada planirao.Ako bih gradio novi prostor mogao bih da idem do 8-9 metara u duzinu, 3,5 do 4 metra sirine i do 3 metra visine...pretpostavljam da je to sasvim dovoljno da se tu naprave dve prostorije.

Ono sto me konkretno zanima je koliko cu dobiti sa tim novim prostorom,da li je vredno tog novca koliko cu uloziti samo u gradnju?
Moram brzo da se odlucim da li gradim taj novi prostor ili ne,jer mi otac za 10 dana ide za inostranstvo,ako bih gradio novi prostor vec za 2-3 dana bih morao da pocnem,i da za 10 dana da izgradim i pokrijem sve !!!

To je malo vremena a veliki posao,za pocetak me zanima da li da gradim to uopste,i ako smatarate da cu dobiti dosta sa tim i resim da gradim trebace mi isto brzi i konkretni saveti oko dimenzija i plana gde ce biti vrata,neki prozor,itd,jer kao sto sam rekao za 10 dana mora da bude sve gotovo...

Eto,NLP,boggy i drugi iskusniji clanovi i poznavaoci akustike,sada mi je vasa pomoc naj potrebnija!!!!

Hvala,pozdrav!!!
Dragan88 is offline   Reply With Quote