View Single Post
Old 25-06-2012, 10:37 PM   #3
BillySound
Junior Member

Default Re: Slab komp ili nesto drugo?

Quote:
Originally Posted by branoy View Post
ma koje grdne pare das za polovan procesor? daj ne zezaj, onda skupi jos grdnije i kupi nov, pa koji polovan procesor nije radio i trosen? koji? nema tog, a sto i sam ti moderator kaze, ja nikad ni jedan procesor nisam video da je crko, imam dan danas u hodniku procesora par od 10 god uvek rade.

grdne pare su bile pre kad sam za jebeni pentium 2 433mhz, 96mb rama, dao liku u BL u nekom studiju 1500km ili ti 750eu pre 10 god sigurno, a danas za te iste pare imas novu novcatu azdaju !! a da ne pricam to sto pricamo za nekih par stotina EU isto mozes to imati . . i tebi i to puno . pa onda imas sve odgovore sam i onako.. poz
Pa te grdne pare su za mene 90 evra posto ja ne kenjam pare niti moji kenjaju tako da vec kad uzmem gledam da uzmem nesto ok...A to sto kazes nema procesor koji nije radio i nije trosen...Normlano da je svaki procesor koji je polovan koriscen ali ako radi na 2.6 ne moras da ga kecas na 3, e to je za mene rizican procesor i moguce bacanje para jer to nije napravljeno iz dosade, vec sigurno postoji razlog zasto ne treba ici preko toga!
BillySound is offline   Reply With Quote