View Single Post
Old 17-06-2012, 01:12 PM   #4
Ngino
Senior Member

Ngino's Avatar

Default Re: John Sayer studio enterijeri + Vocal booth mjerac

Radije procitaj moj post do kraja. Nemas potrebe da se pravdas jer te nisam ni dozivio kao da me napadas,ne konstruisem ih ja niti ih prodajem.

Jos jednom, samo sam postovao link za sajt na koji sam slucajno naletio i covjeka za kojeg nikad prije prije nisam ni cuo tako da je valjda jasno da nemam procenat.

Ponavljam, korisni su mi, a MOZDA budu jos nekom, prvenstveno oni tehnicki 3D crtezi/ilustracije koje ti a ni ostali ocigledno niste vidjeli.
Sto se tice same vizuelne estetike, da me ne shvatis pogresno,al imam dovoljno kvalifikovanog znanja i iskustva da bih znao cemu treba da se odusevljavam,vjeruj mi.

Jasno je da nijedan od ovih nije Paisley Park, ali da ste vi tamo bili pa niste mogli nista smiksati ni snimiti ja bih rekao alal vera, ovako razbi to frigidno filozofsko podcjenjivanje vec uobicajeno na forumu.

Ako je dobra akusticka konstrukcija vec stvar licnog utiska otkud vama ideja da su ovo losa rjesenja kad niste bili u ovim studijima, niti ste radili u njima?
Odakle vam uopste ideja da ljudi koji rade u njima nisu zadovoljni rezultatima i da ne snimaju i rade dobru muziku? Taj filozofski pristup me uvijek fascinira do jaja. Jako povrsno.
Zastarjelost je argument nula bodova,iskreno. Ali, meni bi licno puno korisnije bilo da vidim onda ta kupatila jer niti patim od ovih velikih studija niti obaram billboard ljestvice.

Radije da bacate linkove boljih rjesenja uz argumentaciju! To je onda pravo pljuvanje!
Ngino is offline   Reply With Quote