Quote:
Originally Posted by kravadinka
Tema se zove DAW Analog Modern 1.
Realno je tako kako ka?e?, ja često napravim sebi ugođaj u trenucima dokonosti i posle nekog vremena se vratim na V4 temu, preglednost je solidna i kontrasti su izdr?ivi, sve je u samo dve-tri boje i nijanse bez čega bi tek bio haos.
Mo?e? da proba? Default Analog 1.6.1, to je Reaper 4 tema ali u drugačijim bojama, jako lepo izgleda i sve ostaje na svom mestu kao na originalnoj.
|
O da, Default Analog je lepa tema, hvala.
Probao sam onu PT9 temu, malo mi je konfuzna, i ako se odlično snalazim u samom Pro Toolsu... S obzirom da sam dugogodi?nji Cubase user takođe, probao sam i onu Shoelace temu koju svi hvale, i meh

, lak?e mi je da radim na default Reaper temi... Ali to ?to ka?e?, ovde se Cubase odomaćio... Svi projekti iz Srbije mi uvek sti?u u Cubendu, a kad dobijam projekte iz USA uvek su pro tools projekti, tako da jo? uvek nemam vremena da potpuno migriram na Reaper, jer sam uvek tanak sa rokovima... Ali ono malo ?to sam radio sa njim, sve je logično, brzo, stabilno, brzo, sviđa mi se onaj njegov interni bridge za pluginove, deluje mi da sve radi ultra stabilno, sviđa mi se ?to je sve brzo, koncept jedne trake za sve tipove (audio, midi, grupa), i jel sam rekao već da je neverovatno brz?