Thread: Reaper i MIDI
View Single Post
Old 08-06-2012, 03:06 PM   #16
kravadinka
Pro Member

kravadinka's Avatar

Default Re: os x 10.7 i pt9hd?

Quote:
Originally Posted by idvi View Post
Oups odmah na no? jelda Tek sad vidim da si ok takoje kako ti veli?..nazdravlje!
Moram priznati da me malo iznenadila ovakva ?estina od tebe..cemu to?? koji razlog?
Zar samo zato ?to sam rekao NA pPOČETKU mog razmi?ljnja da je to MOJE mi?ljenje.
Bo?e mili..stvarno svega. Imam osjećaj da nezna? odgovore pa si odlućio se obru?it na mene.
Hehe, ne mogu da zamislim da ovi smajliji dr?e neki no?...
Ma opu?teno, ja samo mislim da si malo lenj da potra?i? re?enje, pa ti je onda Reaper kriv i ode pravo u ko?.

Inače ba? tako, Pro Tools je kriminalan sa virtualnim instrumentima i Reaper je za sada najbolje re?enje jer se mo?e u velikoj meri klonirati workflow iz Pro Tools-a, a nadam se da će u PT11 to re?iti, priča se da će zbog 64 bit-a morati da pi?u software od starta i da će onda integrisati sve potrebno.
Ipak, mnogi sumnjaju da će AVID uspeti da stigne Cockos i ostale u tom offline printovanju instrumenata i optimizaciji sa njima, ali videćemo.
Ja sam platio desetku iako sam bio protiv toga, pre?li su od bezobraznih na mnogo bezobrazne, ali bilo je nekih poslova, plus svi su mi projekti u PT pa sam tako re?io, uzeću i jedanaesticu i ako do tada ne re?e ova pitanja Reaper će tako elegantno da bude glavni DAW.

www.dynamix-audio.com
kravadinka is offline   Reply With Quote