View Single Post
Old 02-06-2012, 03:20 AM   #6
Mika Technika
Pro Member

Mika Technika's Avatar

Ja napravio panele, a u panelima kamena vuna od 10cm debljine, sa njima se ogradio oko sebe, na panele od gore isto panel 10cm debljine kamene vune(kao krov), imam problem sa 100hz, jedno tri db-a glasniji, al sta da se radi, moram navici, tako je to kada se odselis u novu gajbu, koja je nova gradnja, gde je akustika i komplet zgrada bez izolacije(moja procena), jer katastrofa je zvuk, kao kod tebe, pre panela je bilo: reverb velik, basa svuda po sobi, samo tamo gde treba ga nema, velik release u subovima... posle panela: basa ima na izvoz, release je malo manji ali primetan, i sve gruva kao u klubu, sta da se radi, moram navici kako znam i umem.

14m2 je soba(visok mi plafon 2.70, a u predhodnoj gajbi bio 2.50, sto je meni bilo idealno), naravno ja nisam postavio opremu simetricno, pa paneli su mi bili jedini spas, savet: napravi simetriju, stavi bas trapove, pa proveri onda zvuk, stavi ultra debeo tepih, a iza sebe moze orman pun stvari(nije shala, najbolja akustika za mene je bila, ultra mala soba, a iza mene na metar ogroman orman pun garderobe). Posle trapova, proveri zvuk, pa onda shteluj plafon...

Sent from my Desire HD using Tapatalk 2.1 on Android ICS 4.0.4

Last edited by Mika Technika; 02-06-2012 at 03:26 AM.
Mika Technika is offline   Reply With Quote