Ja napravio panele, a u panelima kamena vuna od 10cm debljine, sa njima se ogradio oko sebe, na panele od gore isto panel 10cm debljine kamene vune(kao krov), imam problem sa 100hz, jedno tri db-a glasniji, al sta da se radi, moram navici, tako je to kada se odselis u novu gajbu, koja je nova gradnja, gde je akustika i komplet zgrada bez izolacije(moja procena), jer katastrofa je zvuk, kao kod tebe, pre panela je bilo: reverb velik, basa svuda po sobi, samo tamo gde treba ga nema, velik release u subovima... posle panela: basa ima na izvoz, release je malo manji ali primetan, i sve gruva kao u klubu, sta da se radi, moram navici kako znam i umem.
14m2 je soba(visok mi plafon 2.70, a u predhodnoj gajbi bio 2.50, sto je meni bilo idealno), naravno ja nisam postavio opremu simetricno, pa paneli su mi bili jedini spas, savet: napravi simetriju, stavi bas trapove, pa proveri onda zvuk, stavi ultra debeo tepih, a iza sebe moze orman pun stvari(nije shala, najbolja akustika za mene je bila, ultra mala soba, a iza mene na metar ogroman orman pun garderobe). Posle trapova, proveri zvuk, pa onda shteluj plafon...
Sent from my Desire HD using Tapatalk 2.1 on Android ICS 4.0.4