Ma, evropa je jos i ok, dok amerika i muzika, pa to je zemlja ispranih mozgova, imaju 10 pesama koje se vrte na radiju i koje svi znaju, ako pustis sta drugo u klubu svi zapale, pustis wooble i shots i eto ti njih svi veseli ... jos ako u pesmi nema onaj sto govori sad se pomeri desno, sad se pomeri levo, sad mrdaj buljom i to, vec im nije zanimljivo jer moraju sami da misle sta da rade dok igraju ... dj je stavio wobble ili cha cha slide na repeat i otisao u wc, i pesma je picila 3 puta za redom i oni su 13 minuta tacno djipali na istu stvar i super im je bilo ... psihijatrija.
A ove pesme sto kaci dabear i nisu lose i svaka ima to nesto, ali koliku on pompu od toga napravi jos u samom naslovu, pa ja kad otvorim temu mislim da cu sad cuti najjacu pesmu koju sam ikad cuo u zivotu, sto se na moju zalost nije desilo.
Ako tebe stvarno taj mainstream tako dobro radi, ja nemam druge nego da ti zavidim, da mene ovakve pesme mogu da urade, a ima ih na tone, ja bi bio najsrecniji covek na svetu

Pogotovo sto bi mi bilo mnogo lakse da slusam wobble 10 puta dnevno i onu pomeri se levo, pomeri se desno, sad stavi nogu na stolicu, sad se okreni, sta je sledece pravi se mrtav? Jel to neka podsvesna potreba za dresurom ili sta?