Quote:
Na ozbiljan razgovor, ozbiljna i dosetka. Ako treba da prevedem - nikada nisam voleo to ?to Rambo radi. Niti me je odu?evljavao, niti sam se folirao da mi je super fora kad čujem svakojake urbane legende vezane za njegove koncerte gde se 5 ljudi iz različitih gradova hvali za istu "skeč" situaciju koji je "samo u njihovom gradu" izveo.
|
Tvoj problem je dakle:
1. rambo amadeus
2. ljudi koji gotive ramba amadeusa
3. to sto se tebi rambov fazon ne svidja, pa iz nekog razloga mislis da oni kojima se svidja, se pretvaraju da bi bili kul
A posto smo krenuli sa ko je sta rekao pricom, cisto da se onda vratimo na sam pocetak:
Quote:
Izgledao je bas onako kakav i jeste nadobudan, pogubljeno i smotan i nikako mu nije mesto na evroviziji.
Lokalni 'virtuoz' koji zivi na slavi internet kvazi intelektualaca koji se svakodnevno hrane parolom: malo nas je al smo mnogo pametni
|
Verovatno ce ti ovaj tvoj citat pomoci da tacno "zaokruzis" jedan od ponudjenih odgovora gore iznad, a moze ti posluziti i kao nauk da ako ocekujes ozbiljnu raspravu oko necega u nju udjes sa ozbiljnim argumentima, a ne ad hominemima, generalizacijama i tripovima o nekome koga uopste ne poznajes. (mislim na njegove "fanove")
Ni meni se ne svidja rambova muzika, niti sam je ikada slusao, ali covek je dosegao nivo svesti (mozda bolje reci samosvesti) kakav retko ko ima i bas to "kvazi" njemu daje jednu sirinu koju pravi intelektualci nemaju.
I za kraj, ne zameri na mojim odgovorima, samo imam visak slobodnog vremena, pa mi ovo nadmudrivanje po foumu i teranje maka na konac dodje kao zanimacija, pogotovo kad je ovakva tema na kojoj svak moze da lupi sta oce i da ostane ziv