Thread: cubase pitanje
View Single Post
Old 27-05-2012, 11:26 AM   #1
matija
Member

Default cubase pitanje

Za snimanje glazbe oduvijek koristim Cubase. Moj kompjuter je kanta kupljena 2002-e godine i koristim ga samo za svrhe snimanja. AMD Athlon XP 1.15 GHz 1.50 GB Ram. Ipak cubase SX 3 je nekako tjerao. Međutim nakon reinastaliranja windowsa xp radi određenih problema nailazim na poteškoće. Kada sam ponovo inbstalirao cubase sx 3 H20 instalacija je protekla bez problema. Međutim pri pokratanju programa dolazi mi poruka ERROR: 0000 Unknown Request. I od Cubasea ništa. Zašto?

Nakon toga instalirao sam Cubase 5 i snimao u njemu međutim pri malo većim (ali stvarno malo većim) zahtijevima, petica se muči radi nedovoljnog CPU-a. Tako da je na mojoj "kanti" gotovo nemoguće raditi sa peticom.

Ulupao sam novce u monitore nedavno, i svaka kuna mi je problem tako da o promjeni računala u skorije vrijeme ne mogu ni razmišljati. Znam da nije puno nekome ali meni je. Što vi preporučate? i zašto SX3 ima problema sa pokretanjem?

P:S: ako netko može ovo prebaciti u "audio software" bilo bi super.Tek sad kužim zajeb.Hvala.
matija is offline   Reply With Quote